4.4.2017

Viro 3.4



 
 


Kukkuu! Mulla juuri vahvistetut kulmat ja olemattomat ripset - ei kauheen hyvä kombo =D
 
 

Varattiin meiän matkat perjantaina aika extemporee kun Tuulilla oli sopivasti maanantaina vapaata. Suunnitelmana oli shoppailla, syödä hyvin ja mulla ostaa perjantain synttäreille jotain.
Mentiin Tubun autolla satamaan ja se oli kyllä paras idea pitkään aikaan. 
Laiva lähti 8:30 ja oltiin jo matkalla seittemän aikaan - satamassa joskus puol kasi.
Väsymystä oli ilmassa ja suunnattiin aamupalalle. Sen jälkeen tietty laivan kauppoihin pyörimään. 


Maihin saavuttua käveltiin  Vanhaan Kaupunkiin ja otettiin sieltä taksi kauppakeskus Kristineen (sekoitettiin paikkojen nimet - ajateltiin siis paikkana että oltaisi menty Rocca al Mareen joka on muistaakseni isompi) ja siellä koluttiin läpi NewYorker, RESERVED, Sports Direct -jossa etittiin ikuisuus sovituskoppeja joka oli "piilotettu" perälle toisen kassan oikeelle puolelle.
 


 
 


 
 Tän kuvan ottamisen jälkeen tajusin että ton lasin takana oli kokoajan joku =)



Shoppaillessa alko tulla nälkä joten suunnattiin takasin Vanhaan Kaupunkiin syömään. 
Oon aina tosi skeptinen uusia ruokapaikkoja kohtaan mutta tällä kertaa en pettynyt. Tuuli vei mut Katusekohvik (suomeksi varmaan Katukavila?) nimiseen paikkaan jossa oli käynyt aiemminkin.







 Tilattiin alkuruokalistalta kanacaesar-salaatit. Kuvittelin että sieltä tulee joku pikkunen salde mutta sieltä saapui iso, täyttävä ja älyhyvä kanacaesari! Se ei ollut ihan perus caesar vaan kanapalat oli marinoitu - ne maistui bbq ja tomaatilta ja kastikkeena tais olla majoneesia ja balsamicoa.



Syötiin myös puoliksi valkosipulileivät, 
jotka harmiksi ei ollut niin valkosipulisia kun oltais toivottu.
 Salaatitkin oli niin täyttävät että tää oli vähän turha "ostos".
 

Mutta tämä.. Tuulin tilaama mansikkamargarita! Niin fresh ja sopivasti alkoi aurinko paistaa ikkunoiden läpi. Tätä paikkaa voin suositella ainakin salaattien ja mansikkamargaritan puolesta. Noi salaatit maksoi joku 8€. Tyytyväisinä maksettiin lasku ja paineltiin alakertaan pikkuseen Rimiin.


 
 

 

Sitten kukkien ihailemisen jälkeen jääkaffelle Mäkkäriin. Mä vannon että joku kerta raahaan tuolta noita kukkia kotiinviemisiksi. Olen kateellinen virolaiset. 

Saataisko tännekin McCafe. Kakkupala 2,2€ ja kaikkia ihania juomia.


Virukeskuksen kautta satamaa kohti. River Islandilla oli kaikkea ihanaa mutta vähän kalliimpaa kuin esim H&M ja New Yorkerissa. Jos ei ole tiukka budjetti tai rahoja jo käytetty tähän mennessä niin suosittelen käväsemään.

Lähempänä satamaa käytiin Pull&Bearissa sekä Bershkassa ja sitten Rimissä ostelemassa juomista ja elintarvikkeita joita sitten kannettiin selät vääränä ja varpaat muusina.
 

Kaiken kaikkiaan tosi hauska reissu. Naurua ei kyllä puuttunu ja en ees haluu tietää kuinka paljon tuli nautittua kofeiinia. Päivän päätteeksi saatiin olla helpottuneita että lähettiin autolla, pääs nopeesti kotiin ja nukkumaan murun viereen♥  kiitti vielä Tubu


Annetaan hetki näille vyölaukuille joita myytiin River Islandilla. 
Nää ois makeet oikeesti jossain kirpparilla kun ois päivän myyjänä!

Okei nyt minä tarviin unta. Moiks♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥