3.1.2016

NYE & 1.1

 

Mentiin hakemaan ihanaa Laura serkkuani meille yöksi ke-to välisenä yönä asemalta. Matkalla nähtiin vanhus maassa ja soitettiin hätäkeskukseen.  Napattiin Lare kyytiin ja köröteltiin meillepäin - mutta nähtiinkin ettei kukaan ollu menny kattomaan mummelia (mentiin sitten kaikki kolme siihen kattomaan onko elonmerkkejä) ja soitettiin häkeen toista kertaa ja sitte tuli poliisit herättelemään sitä. Ois varmaan jäätyny sinne jos ei oltas tehty mitään, muut autot vaan ajoi ohitse..

 

 Aamulla vedettiin aamupalat nassuun, laiskoteltiin vielä hetki. Sitte lähettiin kauppaan kävellen josta saatiin kerrytettyä 4 kilsan lenkki samalla. Laura, jos luet tän ni oli kivaa :) höpöteltiin kaikkea matkalla, pääosin ruuasta, ruokavaliosta ja salijutuista. Kiiruhdettiin meille tekemään ruokaa jotta saatas nälkämme taltutettua. Tehtiin tosi hyvää kanasalaattia ja pienet drinksut. Panostettiin vähän esillepanoonki, pinkkiii! Kanasalaattiin laitettiin salaattia, kurkkua, keso-raejuustoa, hunajamarinoitua kananfileesuikaletta, persikkaa, avokadoa ja kananmunanvalkuaisia sekä päälle vähän kevyt juustoraastetta. Kesoa kun käyttää ja valmiiks marinoitua kanaa niin ei ees tarvi kastiketta laittaa ollenkaan. Drinksuissa oli alkoholitonta kevyt päärynäsiiderijuomaa, passionhedelmää ja vissiin Laura laitto sinne vähän prosenttejaki 8)


 

 




Vaatekriiseiltiin vaikka ja kuin pitkään kunnes sitten lähettiin mun pikkusiskon ja sen poikkiksen luokse syömään ja juomaan. Itse olin tämänkin uudenvuoden aikalailla limulinjalla. 

  
  



 

 







 Syötiin, juotiin, katottiin muutamat raketit, katottiin tinoista mitä ens vuos tuo tullessaan, pelattiin Aliasta - Lauran kans oltiin ylivoimasia!

 


 Benkkukin liittyi meiän seuraan just sopivasti ennen kello kahtatoista,
 niin sain ihanan lopun ja alun vuodelle :)




  Mentiin paikalliseen porukalla. Nähtiin kans mun kavereita siellä. Suurin osa illasta meni istumiseks kyllä koska en ollu yhtään valmistautunu baariin menemiseen. Pilkun jälkeen tää kivasti alkanu vuosi saikin ihan toisenlaisen käänteen..
 Nyt ei ehkä kannata katsoa jos on kauheen herkästä päästä.


 
 


Jouduttiin 1.1 Hakunilassa valomerkin jälkeen mun miehen kanssa väkivallan kohteeksi taksijonossa. Itse olin selvinpäin ja mies jonkin verran nauttinut kaljaa. Meitä edeltävät kolme henkilöä oli selvästi päihtyneet yksi tummahiuksinen nainen, tummahiuksinen pitkätukkainen silmälasipäinen mies ja kalju ilkeännäköinenmies. Kaikki iältään n. 40v. Heidän edellä oli henkilö jonka kuulin menevän meiän kanssa samaan suuntaan ja sanoin että mennään kysymään jos päästään samalla kyydillä jos maksamme matkan puoliksi. Otimme muutaman askeleen kohti tätä henkilöä ja siinä vaiheessa kaljun miehen kädet iskeytyy mieheni rintaan "Nyt vittu takas sinne jonon perälle". Mieheni kiihtyy tästä ja sanoo ettei häneen tarvi koskea ja että ollaan menossa kysymään jos päästään samalla kyydillä. Mieheni ja kolmen hengen porukka jatkoivat sananharkkaa ja kehkeytyi jonkun sortin välienselvittely. Kalju mies tarttui miestäni kurkusta kiinni. Yritin rauhoitella tilannetta, estellä ja selvänä nätisti valoittaa tilannetta. Nainenkin ja toinen mies kävivät kimppuun ja sanoin naiselle ettei koskisi mun mieheen ja työnsin häntä poispäin. Nainen hyökkäsi uudestaan minä kohteena, alkoi repiä hiuksistani ja päätin että nyt kyllä lähdemme pois tilanteesta. Lähdimme pois päin taksitolpalta ja miehet seuraavat meitä - pitkätukkainen seuraa pidemmälle ja koittaa käydä minuun käsiksi ja huudan että älä koske naiseen! Huomaan kädessäni valuvan veren ja vääntyneen keskisormen ja alan itkeä hysteerisesti ja täristä. Juoksemme tien toiselle puolelle poliisiauton luo ja näytämme sormen ja valaisemme tilannetta. Poliisi kehottaa kutsua ambulanssin muttei tietääkseni mene taksitolpalle etsimään tekijöitä koska olivat kiireisiä.
Luulen että sormi vääntyi taaksepäin yrittäessä estellä päällekäymistä kun työnsin naista poispäin itsestäni ja sormen jänteet menivät poikki ja sormeen tuli sentin reikä josta vuosi verta. Keskisormi ei liiku mihinkään suuntaan eikä se mene nyrkkiin. Koko yö/aamu meni peijaksessa ja töölön tapaturmasairaalassa ja pääsin nukkumaan 24h valvomisen jälkeen ja pääsin myös syömään pitkästä aikaa. Sormi leikataan auki kokonaan että jänteet saadaan taas paikalleen ja ei ole takuita että sormi palaa täysin toimivaksi. Kahdeksi viikoksi saan siihen lastan ja joutuu käydä monta viikkoa fyssarilla jumppaassa sormea. Tulee vaikeuttamaan arkea eikä varmaan pysty käydä salilla normaalisti. Miehelleni tästä jäi muistoksi kolmen sormen jäljet ja mustelmia kurkkuun sekä oimat taksilaskut sairaalalle ja kotiin.
 Että näin sitte.. 

Päivää ennen koitat auttaa toista ihmistä ja toisena päivänä sitte itelle käykin tämmöstä. Tää sormi leikataan vasta torstaina ja tähän laitettiin Töölössä vaan laastari, ei mitään tukea. Harmittaa tosi paljon se että tästä tulee isoja kuluja itelle, poliiseja ei pahemmin kiinnostanu tilanne - tekijät ois ollu heti tien toisella puolella, ei oo takuita siitä että tää toimii tulevaisuudessa ja se että nyt on tosi vaikea tehä mitään kun tää vaan periaatteessa 'roikkuu' tässä ylikääntyneenä. Pitää vissiin hetkeks unohtaa sali. En tykkää. Vieläku kaikki lähti noin pienestä asiasta. Onneks ei sentään käyny meille pahemmin, siitä voi olla kiitollinen.

Jos sitte vähä mukavempii asioihin! Uudenvuodenpäivän safkat uunissa:

 

Kunnon nakit ja kasviksia, perunaa ja bataattia kulhoon siivuina, öljyä päälle ja mausteet - sitten hetkutellaan kulhoa ja voila! Valmiit uunipellille 200-225 asteessa n.20min. Puolessa välissä kannattaa vasta lisätä nakit ettei tuu 'liian rapsakoita' :'D

 

Ja eiku syömään! 

Nyt jännään vaan leikkausta. Tuntuu että on kokoajan nälkä ja väsyttää kun toi uudenvuoden yö meni tolla lailla. Pääsin silloin siis kotiin vasta joskus päivällä yhdeltä nukkumaan ja syömään n puolen vuorokauden syömättömyyden jälkeen. ( Oisin muuten kyllä syönyt  mutta meinasivat että jos se leikattaisiin jo aamulla)

Toivottavasti meni teillä muilla vähän kivemmin toi kotiinpaluu uudenvuoden riennoilta. Mulla on toi kahen kuluneen vuoden postaus tekeillään niin palailen sen merkeissä, ellen ennen jo sitä. Moiks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥