7.12.2011

Sweden 3.-5.12








































































Semmonen kuvapläjäys Ruotsin reissulta. Meiän laiva lähti lauantaina viiden maissa kohti Tukholmaa jossa perillä se oli sunnuntai aamuna 10 aikaan. Lauantaina syötiin mahat täyteen buffetissa, tanssittiin Saijan ja Tuulin kanssa tanssilattialla _humpan_ soidessa, tanssittiin hytissä, syötiin, juotiin, juteltiin, pohdittiin mun tilannetta (oon sinkku taas :/), heitettiin omalaatusta läppää ja pidettiin hauskaa. Mentiin kuitenkin suht aikasin nukkumaan koska koko laiva heilui myrskyn takia. Ei oltais pysytty pystyssä illan discossa sitten alkuunkaan. 

Sunnuntai aamuna sitte jätettiin laiva ja lähettiin metrolla kohti Gamla Stania, jossa heti aluks etittiin paikka josta sais jotain aamupalaa. Päädyttiin Café Mureniin, joka oli tosi kotoisan tuntunen paikka. 
Monet kaupat oli suljettu, joten pyörittiin tuliaiskaupoissa ja käveltiin vaan ja ihasteltiin paikkoja. 
Aika loppu nopeesti kesken ja palattiin takasin laivaan. Laivassa mentiin kylpylään. Siellä lojuttiin porealtaassa ja kävästiin saunassa. Kylpylässä rentoutumisen jälkeen laittauduttiin ja mentiin taas buffettiin. Mulla jäi buffetissa syöminen kylläkin vähän kesken kun mun maha oli vähän pipi :l 
Loppuilta sitte lojuttiinki vaan meiän hytissä ja mentiin taas aikasin nukkumaan.

Kiva reissu oli kyllä, seuraavaa odotellessa! Viroon ainakin ois kiva lähteä tässä vaikka joulun jälkeen.


2 kommenttia:

Kiitos kommentista♥