25.12.2011

Christmas 2011




































Siinähän se joulu sit menikin :) aamulla heräilin 12 maissa ja laitoin muutamat koristeet kuuseen kun muut oli jo koristellu sen melkein valmiiks. Äiti keitteli puurot ja noi söi ja mä meikkailin silläaikaa. 
Puurottelujen jälkeen jossain vaiheessa käytiin yllärivierailulla Petrin luona. Vietiin sinne parit lahjat ja toivoteltiin jouluja. Niillä oli siel aivan älyttömän upee kuusi, ja pari ihanaa koiraa kyläilemässä.

Hakunilasta sitten ajeltiin kotiin ja alettiin puuhailemaan jouluruokien parissa. Laitettiin rosollit, laatikot sun muut valmiiks ja sitte alettiinki jo syömään.  Ei kauaa maltettu syömisen jälkeen odottaa joten alettiin heti melkeinpä availemaan lahjoja. Toni toimi meillä "joulupukkina" ja jakeli lahjoja :)

Sitte ku oltiin kotona availtu lahjoja ja hetken hypistelty niitä niin lähettiin mummun ja papan luo, jossa nähtiin muitakin sukulaisia + isi, ja saatiin sieltäki sitte lahjoja.

Nyt illalla/ yöllä ei olla mitään ihmeitä tehtykään sit. Äsken käytiin äipän ja koiran kans ulkona ja sit kokeilin kans tota Xbox 360n Kinect sports pelii mikä saatiin lahjaks :]


Hyvää (tosin myöhästä ) joulua kaikki 

palaillaan sit lahjojen esittelyn merkeissä c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥