28.12.2011

Leave your problems at the door ain’t no worry here no more










rakkauskorvikset 6€ Bijou Brigitte

pitkä paita 7,5€ Gina Tricot







Kynnet 3,9€/paketti, paita 2,5€, ripset 1,5€, leffa 1,5€, Myyrin kirppis


Joulun jälkeiset päivät on kulunu kotosalla oleskellessa pelaten noita Kinectin pelejä (toisin sanoen toisten pelaamista kattoessa..ei vaan ; D), juodessa liikaa limuu, syödessä ja oleskellen vaan. Tapanin päivänä vietiin pikkusisko junalle ja otettii samalla Jani kyytiin ja ajeltiin kaupan kautta meille. Löhöiltiin, pelattiin ja oltiin vaan ja naureskelin siinä ku kattelin ku Tessa ja Jani pelaili, oli nii suloine näky!

Eilen käväsin stadissa kattomassa löytyykö aleista mitään, ja kyllähän sieltä tarttukin pari asiaa mukaan. Sillä aikaa kun olin stadissa oli Saija lähteny tuleen meille joten mul jäi reissu vähän lyhyeks. Toni heitti mut sit kotiin ja Saija oli tääl mua oottelemassa. Eilen vuorostaan Saija jäi meille yöks ja kokeiltiin jotain the Black Eyed Peas- tanssi peliä tolla Xboxilla ja datailtiin. Valvottiin sitte johki 6 aamulla ja herättiin tänää 3 aikaan päivällä. 
Aamuisen lagailun jälkeen lähettiin sit käymään vähän tos kirpparilla ja mannissa kaupoilla. Ite en löytäny mitään mut Saija löys sit munkin puolesta vaikka mitä. Huomenna mun pitäis sit taas suunnata stadiin.


ps. for those who have heart♥ -blogi 1v!
Voi hitsi et aika kuluu nopeeta. Mutta niin! Sen kunniaks voisin tehä vaikka jonkun kysymyspostauksen tai jonkun mihin kuvaan vaikka jotain lemppariasioita? vai oisko jollain muita ideoita c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥