14.3.2017

Täytetyt patongit

 




Tonnikalatäyte:
1 prk tonnikalaa (rainbow valkosipulitonnikala)
1prk Philadephia sipuli ja yrtit-tuorejuustoa
salaattia
paprika siivuja
keitetty kananmuna siivuina

Kanatäyte:
1 valmis kananrinta viipaloituna
salaattia
tomaatti viipaleita
kurkkua
Felix jogurtti-ruohosipuli salaattikastike (ihan paras ja sopii myös dippikastikkeeksi)
kananmunan siivuja

+ 1 iso patonki

(Yleensä suosin Lidlin jyväpatonkia - joka on muuten ihan parasta, mutta tällä kertaa testasin Prisman paistopisteen valkosipulipatonkia, ja ihan hyvää oli sekin)

Tässä ei sinänsä kummempia ohjeita tarvitse kunhan vaan täytät patongit mutta suosittelen sekoittamaan tonnikalan ja tuorejuuston keskenään, laitamaan salaatin pohjalle ja sitten tonnikalatäyte ja lopuksi muut.

Ohjetta on helppo muunnella ja tehdä erilaisia variaatioita. Patongin voi vaihtaa esimerkiksi paahtoleipään tai tortillaan - proteiinin lähteeksi voi valita vaikka lohen tai vuohenjuustoa. Jos meiän patonkeihin olisi vielä mahtunut täytettä niin olisin laittanut avokadoa. Mahdollisuudet on melkein rajattomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥