4.3.2017

Microblading kulmat



Heippa!  Moni teistä on varmasti kuullut microblading kulmista ja ehkä harkinnut niiden hankkimista. Mä kävin "hakemassa" omani keskiviikkona  ja ajattelin jakaa teille kokemuksia.
Ihan ensin kerron kuitenkin vähän omin sanoin että mikä tää tällänen juttu on.

Microblading mahdollistaa tuuheat, nätit ja muotoillut kulmat. Se on ikäänkuin väliaikainen tatuointi, mutta jälki on todella luonnollinen. Microblading helpottaa arkea ja esim niitä joilla ei omia kulmakarvoja juuri ole. Microblading kulmat kestävät jopa noin vuoden. 

Ihan aluksi selvitään minkälaiset kulmat asiakas tahtoo, mittaillaan kulmakarvat ja piirretään rajat jonka sisällä artisti työskentelee. Välissä aina katsotaan peilistä ja miltä kulmat näyttävät kun asiakas on seisaaltaan. Kulmat tehdään työvälineellä jossa on erittäin ohkainen terä ja sen avulla laitetaan pigmenttiä ihoon, joka on 100% luonnollista. Ensimmäiset kierrokset laitetaan ilman puudutetta. Mulla itselläni se kulmien nyppiminen tuntui enemmän kuin kulmien laitto. Puudutteen jälkeen ei tuntunut miltään kulmissa. Toimenpiteen jälkeen artisti antoi mukaan kotihoito-ohjeet ja varattiin mulle aika vahvistukseen kuukauden päähän.

Kaiken kaikkiaan kiva kokemus! Tosi ihana microblade artisti joka varmisti kokoajan että kaikki ok ja kertoi mitä tapahtuu.



Tässä vaiheessa saattaa moni säikähtää :'D  kulmista ei tule noin paksuja vaan tässä on rajat joiden sisäpuolella työskennellään...

 
Ennen ja jälkeen 
Microblading by


Kulmat seuraavana päivänä laitosta 


Siinä ovat ja pysyvät! Kulmat kiiltää koska ovat rasvan peitossa ja väri näyttää viel tosi hurjalta mutta kulmat haalistuvat paranemisen mittaan. Vasta oikeastaan vahvistuksen(+paranemisen) jälkeen näkee lopullisen tuloksen. 



 

Microblading jälkeiset fiilikset:


Lue lisää microbladingista  täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥