16.5.2013

We've come too far to give up who we are













  

 

   

Maanantaina käytiin äitin ja Onnin kanssa yllätysvierailulla mummin ja vaarin luona Orivedellä.
Molemmat ilahtu kovasti! Ulkoiltiin ensin ja tehtiin sitte ruokaa :) Kävin metsässä ja teillä (pellon poikkikin jouduin pinkomaan kun eksyin..) juoksentelemassa 40minuuttia. Kivaa vaihtelua näihin Hakunilan maisemiin! Ja ihan erilailla tehoo tommonen metässä juoksentelu kun on erilaista maastoa ja kaikenmaailman kiviä/kallioita ja oksia joiden yli pomppia. Kävin moikkaamassa naapurin heppojakin. Kauniita olentoja. Lenkin jälkeen kävin heittämässä talviturkin! Ei ollut kyllä kovin lämmintä vettä vielä, sen voin sanoa. Pulahtamisen jälkeen syötiin. Laitoin itelleni kasviksia uunissa ja tonnikalaa. Lisäks oli mummin tekemää salaattia. Mummilla ja vaarilla on kiva syödä kun sieltä löytyy aina sellasta ruokaa mitä mäkin syön! :) Ennen kotiinpaluuta keräsin raparperia mukaan ja äiti leikkas kotiin narsisseja, ja vaari kävi hakemas vanhalta tallirakennukselta (äitin hevosta pidettiin siellä aikoinaan. nykyään siellä on mummin ateljee) meille pakastimeen niiden omia vadelmia ja mustikoita.
Matkalla poikettiin Linnatuulessa ja hain vähän evästä. Noi oranssit pikkutomaatit on niin hyviä! Lisäks mulla oli vielä protskupannaria, jonka tein mummilla, kun sieltä löyty banaania, kananmunia ja parapähkinää (ja ite olin varautunu ottamalla protskujauhetta mukaan).





 Keskiviikkona oltiin kaveriporukalla, minä, Saija, Fanny ja Janina + Milla ja Saijan pikkusisko Jade, Saijan pihalla ottamassa aurinkoa. Tietenkin pienten eväiden kera. Musiikkia unohtamattakaan. 
Aloteltiin Saijan ja Jaden kans katella leffaa muitten lähettyä, mut sitte Jade nukahti ja lähin sitte samalla kävelemään Korson asemalle päin ja siitä Tikkurilaan junalla ja sieltä kävellen kotiin :) 
Bussilakon johdosta hyödynsinkin noi matkat reippaasti kävellen ja tuli käveltyä ~9km. Jee!

Ei mul täl kertaa muuta :) aamulla Jorviin, sitte luultavammin salille ja sitte ripsien tekoon.
Pitää muuten muistaa alkaa kantaa kameraa taas mukana, kun kaikki näyttää niin kivalle taas kun kesäki lähenee ja on aurinkoista ja kaikkial vihreetä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥