25.1.2017

Ihonhoitoa luonnollisesti


Aloe Veraa käytetään paljon ihonhoidossa mm rasvoissa sekä saippuoissa ja niiden osteleminen voi tulla kalliiksi eikä välttämättä tiedä mitä kaikkea ne sisältää. Löysin Ikeasta kyseisen kasvin 3€:lla ja päätin testata sitä iholle. Otetaan 1 oksa irti - oksa puoliksi ja sisus kaavitaan pieneen kulhoon. Sitten vain levitetään sormin tai vaikka puhtaalla meikkisiveltimellä iholle. Annoin Aloe geelin kuivua ja kävin sitten pesaisemassa pois. Toimii! 

Oon seurannut instagramissa kaikenmaailman meikki ja ihonhoitotutoriaaleja ja sieltä inspiroituneena kokeillut kaikenlaisia niksejä itse mm. Inkivääristä puristettua mehua kulmakarvoihin ja hiustyveen. Inkivääri sisältää ainesosaa joka (lukemani mukaan) vilkastaisi verenkiertoa ja siten nopeuttaisi karvojen/hiustenkasvua alueelle johon sitä laittaa.

Itse on helppo tehdä kuorintavoiteita ja mulla ainakin kerralla tehty isompi määrä on säilynyt jo pidempään hyvänä jääkaapissa. Itse laitoin kuorintavoiteeseen hunajaa, kookosöljyä ja sokeria. Eikä haittaa vaikka menis suuhunkin kun maistuu myös hyvältä. Ripsienpidennysten kanssa pitää olla varovainen ettei öljyä mene niihin. Kuorintavoiteeseen voisi käyttää esimerkiksi myös kahvinpuruja, avokadoa, suolaa, erilaisia öljyjä.. Ja niistä sitten yhdistelemään




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥