3.8.2011

Pack your bags and leave tonight




Imatra:

Loviisa:


Juu elikkä siis.. lähettiin siis perjantai aamuna 6 jälkeen kohti Kuopiota. Ite nukuin melkein koko matkan mut ainaki pysähyttiin Jyväskyläs yllärikahvittelee mäkkäris ku tädil oli synttärit! Kuopioo ku saavuttiin ni mentii viemää tavarat meiän mökkii leirintäalueelle :) Se mökki oli muute iha luksus. Sit lähettii Kuopio rockcockiin .

Lauantaina luovutettii mökki 12 aikoihin ja lähettiin keskustaan pyörimään kaupoille ja syömään. Sitte oltii festaril muutama tunti ku päätettii et lähetää ajelee Imatralle meiän yöpymispaikkaan jo aikasemmi.

Sunnuntaina taas safkailtii, kierreltii kaupoil, muut meni banaaniveneellä veneen perässä, katottii Imatran koskinäytös ja sen jälkee mentii vaijereitten ja valjaitten varassa kosken ylitte.

Maanantaina käytii Imatral katsastaa yks baari, Osmo's Cosmos, jos oli aika makee sauna! Sen jälkee käytii yllätysyllätys; syömässä. Safkailun jälkee käväsin paikallisel kirpparil ja tein jopa löytöjä jotka esittelen myöhemmi c: Imatralta ajettiin Kotkaan, josta noudettiin mun pikkusisko. Paluumatkalla Vantaalle päin pysähdyttiin viel Loviisaan syömään.


palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥