14.2.2017

Lempparit

Ajattelin esitellä teille muutaman mun lemppari kauneudenhoitojutun. Tässä on muutama uusi tuttavuus ja jotkin on jo ihan luottotuotteita.

Eos huulirasva
Oon epäillyt näitten toimivuutta ton pallomaisen muodon takia mutta tää tuotehan olikin paljon kätevämpi kun tavalliset huulirasvat. Tän kyseisen tuoksuna oli granaattiomena-vadelma. Tätä on varmasti vaikeampi kadottaa laukkuun tai taskun pohjalle kuin perus huulirasvatuubia.


Natural World Argan Oil of Morocco Hair Treatment Oil
Ihana hoitoöljy hiuksille. Jätetään pyyhekuivaan tukkaan tai lisätään hoitoaineen sekaan. Itse oon tätä käyttänyt myös kasvoille kun käyttänyt dermarolleria.

 
 Schwarzkopf got 2b.  2 sexy hairspray
Vadelman tuoksuinen hiuslakka joka ei jätä hiuksia yhdeks isoks korppukasaksi, vaan tuo sopivasti volyymiä. Söpö pinkki puteli!


Palmolive Magic Softness vaahtoutuva käsisaippua
Käytän tätä ripsienpesuun sillä tää on tosi hellävarainen. Hintakin on erittäin edullinen kalliisiin ripsienpuhditusvaahtoihin verrattuna - tämä maksaa reilu 2 euroa. Tuoksuja löytyy jasmiinin lisäksi vadelma, tangeriini ja omena. 


Victoria's secret
Oon aina tykänny sellasista aika makeista tuoksuista ja tästä on tullu uus lemppari.
 Tää ei oo liian makea vaan aika raikas.
 "Mango Temptation on eksoottinen yhdistelmä mehukasta mangoa, 
seksikästä nektaria ja tyylikästä hibiskus-kukkaa."


Beauty selection makeup sticks
Näissä pumpulipuikoissa on kapeampi toinen pää jolla helppo korjata esim pieleen menneitä rajauksia tai ripsareita. Näitä en oo nähnyt kun Viking Linen Tax Freessä.


Freeman pomegranate body sugar scrub
Ihan parhaan tuoksuinen ja jättää ihon niin pehmeäksi. Ostin tän kesällä ja sitä on tullut aika paljon käytettyä, tosin enemmän kasvoille ja huuliin kuin vartalolle. Tää löytyi Anttilasta konkurssimyynneistä ja jäi jännittämään että löytyykö enää mistään.. mutta täältä löytyy



derma v10 fake tan wipes
Nämä itseruskettavat pyyhkeet on niin käteviä. Sipaisu kasvoille ja odottamaan vaikutusta. Ei tuu liian tummaa jälkeä vaan kasvot näyttää sopivasti päivettyneiltä. Tätä löytyy luxplussalta ja esim ebayssa näytti myös olevan.



TIGI Bed Head afterparty
 Välillä on niitä päiviä kun hiukset on pesun tai nukkumisen jäljiltä ihan kuivat ja pörröiset - silloin tää auttaa. Hauskan näkönen puteli jonka sisältö tekee hiukset sileiksi ja tuo niihin kiiltoa.


 
  NIVEA in-shower body lotion
Laiskan rasvaajan pelastus. Levitetään keholle ja kevyesti huuhtastaan pois. Ei jätä rasvasta tunnetta ja voi pukeutua heti suihkun jälkeen.


Löytyikö samoja lemppareita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥