18.12.2015

Moi!

Heippa ! Siitä onkin melkein kaks vuotta kun oon viimeks kirjotellu tänne mitään. Vajaa vuosi sitten aattelin että oisin alkanu taas kirjotella mutta se vähän jäi.. Välillä oon miettinyt tän blogin poistamista ja uuden aloittamista, mutta päätin nyt pitää tän. Nimen voisi kyllä muuttaa jossain kohti.. Postauksien nimiinkään tuskin jaksan enää 'panostaa' niinkuin ennen. Tosi vaikee keksiä joku biisi mistä ottaa sanat :'D ei pitäis stressata noin pienistä.

 Tässä kahen vuoden aikana on kerenny tapahtua!
Aloin seurustella, muutettiin ekaan omaan kämppään, valmistuin lukiosta, avokki meni inttiin, kävin 'töissä' (työkokeilu), kesälomailin, avokki palas intistä, alotin koulun. On tullu syötyä paljon, ulkoiltua, löhöiltyä, käytyä salilla ja ylipäätään nautittua olosta.

Jotkut lukijoista on varmaankin seuraillu mun elämää instagramin kautta, mutta niille jotka ei oo niin aattelin tehdä jonkinlaisen koosteen kahdesta kuluneesta vuodesta, jonka jälkeen sitte kirjottelen ja kuvailen mitä mieleen tulee. Postausehdotuksia voi myös laittaa tulemaan.

Tässä muutama tuore kuva, joulua oottelen malttamattomana (saattaa välittyä kuvista!) mutta myöskin tulevaa vuotta; uusia tavoitteita ja uusia kokemuksia.



Pahoittelut överipitkästä blogihiljaisuudesta :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista♥