8.2.2013

Past week











Kuva: Yesterday : restday #tanning #fleamarket #dog #cute #tan #fashion #ootd #fitspiration #fitforsummer #piercing #igersfinland #iggirl #tagforfollowers #tagforlikes #instagramhub

Siinä nyt kuvia kuluneelta viikolta! :)  On tullu salilla käytyä moneen otteeseen, shoppailtua, tehtyä ruokaa ja sit oon oleillu vaan. Eilen pidin ns. vapaa päivän salilta ja kävin sen sijaan solkussa ja laittamassa uuet ripset, jee! Multa ne lähtee kauheen nopeeta, en tiiä johtuuko siitä et omat kasvaa niin nopeeta, vai mikä siinä on. Ainii! Eilen laitettiin tilaukseen mulle ripsienpidennys-setti nii meinaan alkaa tehä niitä.
 
Viikonlopun vois ottaa ehkä vähän rennommin. Tai sit ei. Jää nähtäväks :) äsken kävin hetken taas solkussa, hitsi ku se on nii rentouttavaa ja siel on nii lämmin makoilla vaa.
 
Kuvissa näkyy muuten uuet kirppislöydöt: korkeevyötäröiset housut, toiset matalat farkut, vaaleensininen toppi,laukku ja noi mustat saappaat :) lisäks ostin eilen yhet ruskeet saappaat joissa on pieni korko.
 
Voisin viikonlopun aikana koittaa käyttää kameraa kun nää postaukset on aika instagramkuva painotteisia, tai sit oon kännykällä ottanu kuvat.
 
muistuttaisin teitä viel seurailemaan mun toista blogia, jos tollaset jutut kiinnostaa :)
tästä painamalla pääsette sinne

5 kommenttia:

  1. Miks teet 2 samanlaista postausta tänne ja toiseen blogiis? Ja miten ajattelit alkaa tekee ripsenpidennyksii ilman koulutusta..kukaa haluu ottaa ne ihmiseltä kellä ei oo siihen edes oikeenlaista pätevyyttäXD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska kaikki ei seuraa sitä? Eikä ollu samanlaisia :) Mistä sä tiedät oonko käyny koulutusta tai meinaanko tehä niitä esim perhe/kaveripiirin ulkopuolelle. Turhaa pätemistä taas

      Poista
  2. Kai joku kouluttaa sua niiden ripsien laitossa sitte? :o

    VastaaPoista
  3. ootko käyny koulutusta? jos oot nii paljon makso ja missä :D jos oot paljo aiot velottaa ripsistä? :) vai teetkö niit just silleen vaan tutuimmille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo viel ainakaan :b meinaan varmaan eka tehä tutummille ja kattoo miten lähtee käyntiin :) se joka mulle tekee ripset nii vois ehkä opettaa mut. Varmaan velottasin joku 25e :o katsoo nyt! Kuhan tulis eka ripset ja muut postista :)

      Poista

Kiitos kommentista♥